Play-off 1 missen is geen optie: Ik zag weer het Anderlecht dat ik wil zien

Play-off 1 missen is geen optie: "Ik zag weer het Anderlecht dat ik wil zien"

24-01-2019 09:00
13

RSC Anderlecht hoopt de slechte resultaten snel recht te zetten. Paars-wit wil absoluut play-off 1 halen en is dan ook op een missie. Dat vinden ook Pär Zetterberg en Kara Mbodj.

De hele A-kern en staf brachten een bezoek aan de Audi-stand op het autosalon. Er wordt, ondanks de sportieve tegenslagen, nog aan de sponsors gedacht. Toch ging het ook over de situatie van Anderlecht. “Ik zag beterschap”, vertelt assistent-coach Zetterberg aan Het Laatste Nieuws over de match tegen KAA Gent.

“Van de 25ste minuut tot aan de rust zag ik tegen Gent weer het Sporting dat ik wil zien. Een Anderlecht dat de bal wil. Dat was voordien niet altijd zo. De trainer wil het op zijn Nederlands doen en in driehoekjes voetballen. Alleen moeten we stabieler worden, dat een hele wedstrijd doortrekken én de nul weer leren houden. Soms moet één goaltje genoeg zijn”, aldus Zetterberg.

Play-off 2 uit den boze
Ook Kara hoopt snel op verbetering bij Anderlecht. Spelen in play-off 2 is uit den boze. “Play-off 1 missen is geen optie. Maar we gaan moeilijk met de druk om. De anciens moeten de jongeren hiermee helpen”, aldus de Senegalees.