Guardiola over boze De Bruyne: “Als hij een probleem heeft, weet hij waar ik ben”

Guardiola over boze De Bruyne: “Als hij een probleem heeft, weet hij waar ik ben”

14-01-2019 18:05 Laatste update: 18:10

Afgelopen woensdag haalde Pep Guardiola in de League Cup-match tegen Burton Kevin De Bruyne naar de kant. De Rode Duivel was daar niet zo blij mee en liet dat duidelijk blijken. Nu heeft Guardiola gereageerd op de actie van De Bruyne.

City haalde het met 9-0 in de heenmatch van de halve finales van de League Cup. De Bruyne opende de score al na vijf minuten. Vlak voor het uur haalde Guardiola De Bruyne naar de kant. Onze landgenoot liep meteen naar binnen. Na zijn blessureleed speelde De Bruyne nog geen volledige match.

Nog niet gesproken met De Bruyne
"Ik heb nog niet met De Bruyne gesproken", noteerde The Sun uit de mond van Guardiola. "Ik kan dus niet zeggen wat hij dacht. Als De Bruyne een probleem heeft dan weet hij waar hij mij kan vinden", stelde de Spanjaard.

Op maandag moet Manchester City weer de wei in. Dan neemt City het in de Premier League op tegen Wolves. In de thuismatch wordt De Bruyne aan de aftrap verwacht. Manchester City moet winnen om de kloof met Liverpool te verkleinen. Momenteel hebben de Reds een voorsprong van zeven punten op Manchester City.