'Milan krijgt concurrentie voor Danjuma, drie Premier League-clubs willen winger'

'Milan krijgt concurrentie voor Danjuma, drie Premier League-clubs willen winger'

14-01-2019 17:26 Laatste update: 19:49
9

Onlangs deed AC Milan naar verluidt een bod van negen miljoen euro op Arnaut – Danjuma – Groeneveld. Club Brugge bedankte vriendelijk. Volgens Daily Mail tonen nu ook Tottenham, Liverpool en Everton interesse in Danjuma.

Sinds oktober ligt Danjuma al in de lappenmand, maar in zijn eerste maanden bij Club Brugge maakte hij voldoende indruk op de buitenlandse (top)clubs. De ondertussen Nederlands international viel onder meer op door een doelpunt in de Champions League tegen Atletico Madrid en een goal met Oranje tegen de Rode Duivels.

AC Milan was al bereid om een mooi bedrag voor Danjuma te betalen, maar Club Brugge wil het onderste uit de kan. Danjuma zelf zag trouwens een transfer naar AC Milan zitten. Nu Tottenham, Liverpool en Everton zich in de strijd mengen, staat Club Brugge nog sterker in de onderhandelingspositie.

Koopje Danjuma
Bij Club Brugge heeft Danjuma nog een contract tot medio 2022. Afgelopen zomer betaalde Blauw-Zwart 1,5 miljoen euro om de winger over te nemen van de Nederlandse tweedeklasser N.E.C.