Club Brugge bevestigt interesse in Danjuma: ''Ik ben gecharmeerd''

Club Brugge bevestigt interesse in Danjuma: ''Ik ben gecharmeerd''

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 15:05za 12-01-2019 om 15:05

Laatste update: zondag 13 januari 2019 om 07:18zo 13-01-2019 om 07:18

Arnaut Danjuma Groeneveld voelt zich gevleid door de interesse van AC Milan. De Nederlandse krant De Telegraaf meldde zaterdag dat de Italiaanse grootmacht concreet is voor de smaakmaker van Club Brugge.

"AC Milan is een van de grootste clubs van de wereld. Als speler is het meer dan logisch dat je van zo'n interesse gecharmeerd bent", vertelt de 21-jarige aanvaller in een korte reactie aan het Algemeen Dagblad. Milan zou zelfs al een bod voorbereiden en wil hem nog in januari naar San Siro halen.

"Wat de clubs met elkaar bespreken, weet ik niet", stelt de tweevoudig international van het Nederlands elftal. "Ik ben momenteel speler van Club Brugge, dus hier ligt mijn focus en nergens anders. De voorzitter van Club Brugge weet hoe ik er over denk: hij kent mijn standpunt", verwijst hij richting opperbaas Bart Verhaeghe.

Club Brugge bevestigt tegenover het AD de interesse van Milan, maar benadrukt dat er meer clubs zijn die de flankspeler in de gaten houden. Club Brugge hoopt de selectie intact te houden met het oog op de titelstrijd. Club is ook nog actief in de Europa League.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moet @clubbrugge nog vrezen voor een vertrek? @acmilan toont namelijk serieus wat interesse in @arnautdg! #clubbrugge #danjuma #clubbrugge #transfer #acmilan #jpl

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws