Goed woordje uit onverwachtse hoek voor Mourinho: 'Wens hem het allerbeste'

Goed woordje uit onverwachtse hoek voor Mourinho: 'Wens hem het allerbeste'

19-12-2018 09:29
2

Josep Guardiola heeft sympathie voor José Mourinho. De Spaanse manager van Manchester City, aartsrivaal van de voormalige club van Mourinho, geeft toe dat hij na het ontslag van de Portugees met hem te doen had.

Mourinho werd dinsdag ontslagen door Manchester United. "Als dat soort dingen gebeuren ben ik bedroefd voor de manager", vertelt Guardiola aan Sky Sports. "Als de zaken niet goed gaan zijn wij trainers alleen. Ik ben close met ze allemaal. In het voetbal kan het gebeuren, als de resultaten niet goed zijn kun je ontslagen worden."

"Mourinho heeft mijn woorden natuurlijk niet nodig", vervolgt Guardiola zijn positieve woorden voor The Special One. "Hij is heel erg sterk. Ik wens hem het allerbeste en ik denk dat hij snel weer terug zal zijn."

Manchester United staat zesde in de Premier League. The Red Devils staan achttien punten achter op rivaal Manchester City en kijken tegen een gat van liefst negentien punten aan op koploper Liverpool. Waarschijnlijk wordt Ole Gunnar Solskjaer benoemd tot interim-manager van United.