Reacties uit Praag: ''Racing Genk is geen aantrekkelijke tegenstander''

Reacties uit Praag: ''Racing Genk is geen aantrekkelijke tegenstander''

17-12-2018 14:45
14

Racing Genk werd maandag tijdens de loting in het Zwitserse Nyon voor de 1/16e finales van de Europa League gekoppeld aan Slavia Praag. In afwachting van reacties uit Genk, hebben de Tsjechen al wel hun eerste meningen uitgesproken over het resultaat van de loting.

Aanvoerder Milan Skoda is niet content met Genk als opponent. "Ik ben een beetje teleurgesteld over het lot. Ik verwachtte een meer aantrekkelijke rivaal, maar er is niets aan te doen'', reageert Skoda op de officiële webstek van de club.

Skoda, 18-voudig international van Tsjechië, vindt Genk dan geen aantrekkelijke tegenstander, hij is wel op zijn hoede. ''Het is wel een ploeg van enorme kwaliteit. Het leidt de Belgische competitie soeverein voor Anderlecht en andere clubs, dus de kwaliteit is absoluut hoog.''

Ploegmaat Josef Hušbauer zit op één lijn met zijn kapitein. ''Ik denk Genk een zeer sterke tegenstander is, maar niet één van grote naam. We wilden een sterkere opponent. Aan de andere kant zeggen waarschijnlijk veel mensen dat het een tegenstander met mogelijkheden is. Moeilijk te zeggen'', twijfelt Hušbauer.

Lees ook: Onder de loep: Genk stuit op aanvallende machine met ijzersterke thuisreputatie