'Real Madrid houdt Copa Libertadores-winnaar in Spanje en betaalt 20 miljoen'

'Real Madrid houdt Copa Libertadores-winnaar in Spanje en betaalt 20 miljoen'

12-12-2018 17:19
0

Real Madrid gaat zich versterken met Exequiel Palacios. De Argentijnse middenvelder komt na het WK voor clubteams (eind december) over van River Plate.

Dat meldt Marca woensdag. Palacios won afgelopen zondag de finale van de Copa Libertadores met River Plate en bleef vervolgens in Madrid om de laatste puntjes op de i te zetten met Real. De Spaanse grootmacht betaalt naar verluidt twintig miljoen euro voor de twintigjarige middenvelder uit Argentinië.

Het is alleen nog de vraag wannéér Palacios aansluit bij Real Madrid. De club verwelkomt hem het liefst in januari, maar River Plate wil de middenvelder zo lang mogelijk behouden. In Spanje gaat men ervan uit dat Palacios na het WK voor clubteams naar Madrid verhuist. Real en River Plate doen allebei mee aan het eindtoernooi in de Verenigde Arabische Emiraten.

Voor Palacios ligt een contract tot medio 2024 klaar in Madrid. De deal past in de strategie van Real om grote talenten zo snel mogelijk op te pikken. De club denkt alleen op die manier te kunnen blijven concurreren met Paris Saint-Germain en Manchester City, die financieel veel meer slagkracht hebben.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie