Mazzu hekelt geruchten over Benavente: Manoeuvres om ons te destabiliseren

Mazzu hekelt geruchten over Benavente: "Manoeuvres om ons te destabiliseren"

09-12-2018 21:35
3

Sporting Charleroi pikte zondagavond een puntje mee op het veld van RSC Anderlecht (1-1) Het doelpunt voor de Zebra's werd gemaakt door Christian Benavente, de middenvelder die de afgelopen weken meermaals in verband werd gebracht met een transfer naar paars-wit. 

Zijn coach Felice Mazzu was daar niet helemaal gelukkig mee. "Over de geruchten dat Anderlecht Benavente zou willen kopen, wil ik niet te veel zeggen. Op zich is het goed dat er interesse is voor hem, want hij verdient dat ook. Ons bestuur heeft nog geen enkel contact gehad, maar de manoeuvres om ons te destabiliseren zijn er zeker", vertelde de coach van Charleroi aan Sporza.

Over de wedstrijd was Mazzu wel tevreden. Hij vond het puntje voor Charleroi zeker verdiend. "Als ik kijk naar onze eerste helft en naar het aantal kansen aan beide kanten, lijkt dit mij een correcte uitslag. Als je iets kunt rapen tegen Anderlecht is dat altijd goed, zeker nadat we eerder deze week al verloren van Genk. Onze moed en inzet én een goed uitgevoerd wedstrijdplan zorgen ervoor dat dit punt verdiend is", besloot Mazzu.