Clement met knipoog over revanchegevoelens van Vanderhaeghe: Al zo lang geleden

Clement met knipoog over revanchegevoelens van Vanderhaeghe: "Al zo lang geleden"

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 14:45vr 07-12-2018 om 14:45

KRC Genk ontvangt dit weekend KV Kortrijk. Bij de Kerels zit Yves Vanderhaeghe op de bank. Eerder dit seizoen kreeg Vanderhaeghe zijn C4 bij KAA Gent na een match tegen … KRC Genk. Volgens Philippe Clement gaat dat geen invloed hebben op de match van zaterdag. 

"De wedstrijden volgen mekaar zo snel op, dat lijkt al eeuwen geleden”, lacht Philippe Clement in Het Laatste Nieuws. "Ik denk in elk geval niet dat Yves echt uit is op revanche, al wil hij hier natuurlijk graag komen winnen. We weten waar Yves voor staat als trainer en welke kwaliteiten KV Kortrijk heeft."

Genk en Kortrijk stonden eerder dit seizoen natuurlijk al één keer tegen elkaar. Dat was een bijzondere match. "Zelf heb ik meer nagedacht over de 3-3 tegen Kortrijk uit de heenwedstrijd. Buitenhuis pakken ze nog meer punten, dus wij zijn gewaarschuwd. Ik heb het toen al gezegd en ik herhaal het nu nog eens: KV Kortrijk heeft een kern om mee te strijden voor een plaats in play-off 1. Er zijn weinig ploegen die in het offensieve gedeelte zoveel wisselmogelijkheden heeft als KV Kortrijk."

Lees ookGenk meldt goed nieuws uit de kleedkamer, Clement kiest voor deze 22

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

(210 stemmen)

Plaats een reactie

Wankstar123 +2025
vrijdag 7 december 2018 om 15:30
Kortrijk is door Yves toch meer een defensief blok geworden dus zal waarschijnlijk niet makkelijk zijn voor Genk.
Vind ik leuk
w-b forever +1337
vrijdag 7 december 2018 om 18:25
Idd is nooit gemakkelijk tegen kvk maar volgens mij gaat genk dit toch niet laten liggen en vooral thuis niet met hun fanatieke aanhang.
Vind ik leuk
freejazz +2096
zaterdag 8 december 2018 om 10:30
Het probleem bij Genk is dat ze nu voor de derde keer de kans krijgen om de kloof te slaan (na Moeskroen en Cercle), maar telkens liep het mis.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws