Genk meldt goed nieuws uit de kleedkamer, Clement kiest voor deze 22

Genk meldt goed nieuws uit de kleedkamer, Clement kiest voor deze 22

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 13:59vr 07-12-2018 om 13:59

Na drie uitmatchen mag KRC Genk nog eens in de eigen Luminus Arena aantreden. De Limburgers ontvangen zaterdag KV Kortrijk. Voor het duel tegen de Kerels selecteerde Philippe Clement 22 spelers.

In de selectie zit geen enkele verrassing. Clement kiest immers voor dezelfde namen die hij mee nam naar Charleroi. De kans is wel groot dat de trainer van Genk tegen Kortrijk voor een andere basisploeg kiest. Onder meer Trossard en Pozuelo worden terug in de ploeg verwacht.

De selectie van KRC Genk: Vukovic, Nastic, Wouters, Dewaest, Zhegrova, Ingvartsen, Samatta, Paintsil, Trossard, Seck, Malinovskyi, Uronen, Seigers, Pozuelo, Berge, Vandevoordt, Heynen, Jackers, Maehle, Aidoo, Ndongala en Gano.

Kleedkamer-update
Genk had ook nog een positieve update uit de kleedkamer te melden. 'De revalidatie van Screciu verloopt op schema, zijn belasting wordt langzaam opgebouwd. Goed nieuws voor Fiolic, hij kon terug volledig aansluiten bij de groep. Ook Lucumi is op de goede weg en kon de training gedeeltelijk hervatten', klinkt het op de website van de Limburgers.

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

(202 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws