Niet enkel Wesley in trek bij Club Brugge: 'Interesse uit Serie A voor winger'

Niet enkel Wesley in trek bij Club Brugge: 'Interesse uit Serie A voor winger'

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 07:00vr 07-12-2018 om 07:00

Club Brugge wil dit seizoen opnieuw meedingen naar een nieuwe landstitel, al hoopt het daarvoor wel iedereen te houden. Zo is er veel interesse voor Wesley Moraes, maar hij is niet de enige Bruggeling die van nabij gevolgd wordt.

Zo meldt OwnGoalNigeria.com dat Emmanuel Dennis zich in de kijker speelde van Torino FC. De Serie A-club zag de winger onder meer aan het werk in en tegen Borussia Dortmund, waar hij een sterke partij speelde.

Vorig jaar kwam Dennis over van het Oekraïnse Zorya. Na een vliegende start liet de flankspeler het even afweten, maar inmiddels is hij opnieuw uitgegroeid tot één van de meest gegeerde Club-spelers.

Zelf reageerde Dennis ook op de interesse uit Italië. "Ik spreek mij niet uit over een transfer. Mijn makelaar houdt zich daar voor mij met bezig. Wel leuk om te horen dat een traditionele club als Torino interesse toont, maar ik ben zeer gelukkig bij Club Brugge."

Plaats een reactie

mapolean +1069
vrijdag 7 december 2018 om 08:49
Ik schrijf deze reactie bij dit artikel, maar eigenlijk kan ik het haast schrijven bij elk artikel op VP van de laatste dagen (en de komende weken). We zijn pas begin december en deze site staat vol met mogelijke tranfergeruchten. Jammer. Doodjammer!!! Die spelers worden verondersteld om zich nu in een plooi te werken voor hun club. Beslissingen worden nog niet direct verwacht in het kampioenschap, maar om de kansen op de titel, op POI of op handhaving gaaf te houden moet iedereen nu gefocust zijn op de komende matchen. Maar wat blijkt... Makelaars zijn al aan het leuren met hun spelers... 2 goede baltoetsen op een of ander Europees veld, en hopla... daar zou zogezegd een aangetrouwde neef van een ex-terreinverzorger van een buitenlandse middenmoter interesse tonen om de speler in kwestie aan te trekken (en direct weer door te verhuren aan een schimmige ploeg in Verwegistan)... Ik word er ziek van!!!
[Reactie gewijzigd op vrijdag 7 december 2018 om 08:50]
Vind ik leuk
Geofpurple +6176
vrijdag 7 december 2018 om 13:10
waar da ik ziek van wordt en je ook praktisch bij elk artikel kan zetten, is het eindeloos gerecycleer van dezelfde artikels over and over again. Post iets als er nieuws is, ipv van telkens hetzelfde te herkauwen @ redactie. Liever 45 nieuwsberichten op een dag, waar effectief nieuws in staat, dan 80 berichten waarvan we de helft toch al eerder hebben zien voorbijkomen.
Vind ik leuk
vrijdag 7 december 2018 om 11:10
Interesse is geen bod hé; enkel een naam op een lijstje.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws