'Nantes heeft budget nodig en overweegt Limbombe in januari van de hand te doen'

'Nantes heeft budget nodig en overweegt Limbombe in januari van de hand te doen'

Gepubliceerd: maandag 19 november 2018 om 16:03ma 19-11-2018 om 16:03

Anthony Limbombe aasde na zijn topseizoen bij Club Brugge op een toptransfer naar het buitenland. Uiteindelijk zat er niet meer een dan een overstap naar het Franse Nantes. Limbombe voldoet bij de Ligue-1 club niet aan de verwachtingen en zou in januari zelfs al mogen vertrekken.

Nantes betaalde liefst acht miljoen euro voor Limbombe, die voorlopig niet meer teruggaf dan één assists in tien competitieduels. De 24-jarige flankspeler is zelfs niet zeker van een basisplaats. Limbombe moet het regelmatig doen met invalbeurten van nog geen tien minuten. Beide partijen hadden uiteraard meer verwacht van de samenwerking.

Het Franse But Football Club weet zelfs dat Limbombe op de nominatie staat om deze winter te worden verkocht. Voorzitter Waldemar Kita moet eerst een 'grote uitgaande transfer' realiseren voordat hij coach Vahid Halilhodzic de gewenste versterkingen kan geven. Nantes bezet de tiende plaats, maar het verschil met de degradatiezone bedraagt slechts vijf punten.

Naast Limbombe zouden ook Lucas Lima en Emiliano Sala het nodige geld op kunnen brengen. Emmanuel Merceron, ex-werknemer van de club, heeft echter info dat Sala het seizoen bij Nantes afmaakt tenzij er een niet te weigeren bod uit China of Mexico op tafel wordt gelegd. Er is dus een aanzienlijke kans dat Limbombe zijn koffers moet pakken. Wordt vervolgd.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws