Lukaku moet niet beginnen vrezen: Hij zit nog steeds zonder concurrentie

Lukaku moet niet beginnen vrezen: "Hij zit nog steeds zonder concurrentie"

Gepubliceerd: zondag 18 november 2018 om 13:02zo 18-11-2018 om 13:02

Michy Batshuayi kon in de wedstrijd tegen IJsland overtuigen met twee doelpunten. Ook tegen Zwitserland krijgt hij opnieuw een basisplek door het uitvallen van Romelu Lukaku. Neemt Batshuayi binnenkort ook helemaal de fakkel over?

De cijfers geven alvast aan dat Batshuayi een beter gemiddelde heeft qua aantal doelpunten per speelminuten bij de Rode Duivels. Maar volgens Peter Vandenbempt zal dat weinig uitmaken. "Ik denk niet dat het feit dat Lukaku er niet bij is, Martinez van een lastige keuze heeft gespaard", zegt hij.

"Ik denk dat Lukaku nog zonder concurrentie de eerste keuze is. Batshuayi heeft tegen IJsland zeker wat doelpunten maken betreft zijn werk gedaan", klinkt het bij Sporza.

"Hij heeft tegelijkertijd in die match ook een beetje gespeeld als Lukaku", legt de commentator uit.

"Met dat verschil dat hij bij de toch iets te veel slechte controles, balverliezen en baltoetsen niet werd uitgefloten. Dat gebeurde bij Lukaku in een nog niet zo ver verleden wel natuurlijk. Dus in de combinatie vond ik hem toch ook niet echt goed. Al maakte hij dus wel 2 goals. Maar als er een mogelijkheid was geweest dat Lukaku had kunnen spelen, stond hij vandaag gewoon aan de aftrap", besluit hij.

Plaats een reactie

Wim1966 +1696
zondag 18 november 2018 om 13:39
Die PVDB blijkt steeds meer te gelijken op die andere VDB's en ik ken er geen enen die hoog aangeschreven staat op gebied van intellect.
Dat hij Bats in de combinatie niet zo goed durft vinden en wel voorstander is van Lukaku. Dat is net hetzelfde als beweren dat filet pur niet zo lekker is en voorstander zijn van gehaktballen...
Dat is best mogelijk maar dan spreek je niet over de kwaliteit...
Vind ik leuk
agdh +1996
zondag 18 november 2018 om 18:30
Bats was gewoon echt niet goed in het combineren en mee voetballen, en had veel slechte controles en passes, en inderdaad niemand die fluit, als Lukaku er zo een paar doet ist kot te klein
Vind ik leuk
Daydreamer +5702
zondag 18 november 2018 om 19:51
Klopt, maar werkt ook in de omgekeerde richting... Als Lukaku een hele match geen bal goed raakt maar 2 ballen kan binnentikken waardoor we met 2-0 winnen is hij man van de match. Bats scoort 2 keer en je hoort dat hij eigenlijk geen bedreiging is voor Lukaku en eigenlijk niet zo'n goede match heeft gespeeld!? 2 maten en 2 gewichten he!
Vind ik leuk
Rebel +1772
zondag 18 november 2018 om 15:00
Big ROM is THE BEST,tot spijt van wie het benijdt
Vind ik leuk
Daydreamer +5702
zondag 18 november 2018 om 19:52
Tja, in het land der blinden is éénoog koning he...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws