Gefrustreerd PSG pakt ref hard aan: 'Het is altijd hetzelfde met deze scheids'

Gefrustreerd PSG pakt ref hard aan: 'Het is altijd hetzelfde met deze scheids'

Gepubliceerd: woensdag 7 november 2018 om 11:57wo 07-11-2018 om 11:57

Naast Neymar is ook Paris Saint-Germain-preses Nasser Al Khelaïfi woest over het optreden van Björn Kuipers, dinsdagavond tijdens de Champions League-ontmoeting tussen Napoli en de kampioen van Frankrijk. PSG voelt zich benadeeld door meerdere beslissingen van de Nederlandse arbiter en zijn team. 

"Ik heb de beelden gezien en het was buitenspel in aanloop naar Napoli's doelpunt. Bovendien hadden wij een penalty moeten krijgen bij een overtreding op Juan Bernat", zei Al Khelaïfi na afloop tegen de aanwezige pers. "Normaal gesproken is het dan 0-2 en niet 1-1. We hebben de VAR nodig in de Champions League. We hebben twee punten verloren dankzij arbitrale fouten."

Thiago Silva, captain van PSG, pakte Kuipers zelfs persoonlijk aan. "Het is altijd hetzelfde liedje met deze scheidsrechter. Hij stuurde Zlatan Ibrahimovic ooit ook van het veld tegen Chelsea. Maar we moeten er nu niet meer aan denken."

Thomas Meunier en Dries Mertens werden dinsdag beiden gewisseld. 

Lees ook: Neymar komt WK-ref opnieuw tegen: "Hij behandelt me respectloos"

Plaats een reactie

Geertkeano +549
woensdag 7 november 2018 om 12:54
denk da kuipers omgekocht was wa ne slechte arbieter is me da ze
Vind ik leuk
Rune1891 +7229
woensdag 7 november 2018 om 15:44
Kuipers is precies de bouceaut van België, overal waar die komt is er geklaag en niet zelden van beide ploegen
Vind ik leuk
woensdag 7 november 2018 om 20:17
Kuipers is een typische Hollander, veel geblaat en weinig wol. Dit jaar al meerdere zware blunders in de Eredivisie, zelfs als hij terecht werd gecorrigeerd door de VAR was hij te mottig om beslissingen bij te stellen. Overduidelijk meer aan de hand met die man.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws