Ook Ferrera stelt zich vragen: Zijn er nog andere matchen gefixt?

Ook Ferrera stelt zich vragen: "Zijn er nog andere matchen gefixt?"

Gepubliceerd: zaterdag 20 oktober 2018 om 23:17za 20-10-2018 om 23:17

Operatie Propere Handen heeft voor heel wat rumoer gezorgd in het Belgisch voetbal. Ook bij Yannick Ferrera, die nog werkzaam was bij één van de betrokken clubs (KV Mechelen). Hij stelt zich nu vragen over zijn ontslag bij die club.

"Ik ben ontslagen bij Mechelen in oktober en die fameuze match werd gespeeld in maart, dus dat is nog vijf of zes maanden later. Ik heb de hele affaire vanop een afstand beleefd, maar je blijft toch met vragen achter", klinkt het bij RTBF. "Zijn er nog andere matchen gefixt? Ben ik misschien ten onrechte ontslagen? Dat zijn toch vragen die je kan stellen."

Ook Waasland-Beveren wordt genoemd als één van de clubs in de operatie. Maar de impact daarvan is volgens Ferrera miniem. "Zelfs als we met 5-0 verloren hadden in Brugge zou ik dat niet als excuus gebruikt hebben, want het heeft niets veranderd aan onze voorbereiding."

"De voorzitter en de financieel directeur staan niet op het veld tijdens de trainingen. We hebben ons sereen kunnen voorbereiden en er is bij ons al acht dagen niet meer over die affaire gepraat", zegt hij.

Plaats een reactie

zondag 21 oktober 2018 om 11:30
Grapjas.
Vind ik leuk
Filiep +380
zondag 21 oktober 2018 om 12:55
Ik ben bang dat we maar het topje van de ijsberg zien dat
Vind ik leuk
zondag 21 oktober 2018 om 13:05
Heer Bubuza is een man vol tekenen en wonderen, mijn naam is Evy Van Puype uit België. Mijn relatieprobleem heeft me Lord Bubuza leren kennen, mijn vriend heeft me verlaten voor een ander meisje, ik was zo verdrietig en toen schreeuwde ik het uit aan mijn vriend die me aan lord Bubuza heeft voorgesteld ... zij vertelde me dat Lord Bubuza mij kan helpen dat Lord Bubuza haar hielp haar huwelijk te herstellen, dus ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp en e-mail en vertelde hem mijn probleem en Lord Bubuza reageerde en verzekerde mij dat hij me zal helpen met zijn betovering om mijn vriend terug te krijgen en dat ik het resultaat binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik volgde de instructie van heer Bubuza en deed alles wat Lord Bubuza me vroeg te doen en tot mijn grote verrassing kwam mijn vriend 14 uur later terug en huilde op zijn knieën en smeekte hem om hem te vergeven wat ik graag deed en we hebben nooit meer problemen gehad . Heb je een probleem? Neem contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website :: http://Lordbubuza.website2.me of Bel en via WhatsApp: +1 505 569 0396
Vind ik leuk
w-b forever +1710
zondag 21 oktober 2018 om 13:29
Evy met alle respect maar ge zit hier wel op ne voetbalside he meisje.Allee tis maar dat ge het weet.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws