Mirallas wil absoluut slagen in de Serie A: ''Dit is een perfecte club voor mij''

Mirallas wil absoluut slagen in de Serie A: ''Dit is een perfecte club voor mij''

Gepubliceerd: maandag 15 oktober 2018 om 14:25ma 15-10-2018 om 14:25

Na enkele mindere seizoenen is Kevin Mirallas bij Fiorentina terechtgekomen. Mirallas heeft zijn draai in Italië gevonden en hoopt dat de samenwerking met Fiorentina niet tot één jaar beperkt blijft. 

De 31-jarige Mirallas wordt uitgeleend door Everton, dat tijdens de onderhandelingen akkoord ging met een optie tot koop. Mirallas hoopt dat hij genoeg indruk kan maken om Fiorentina de clausule te laten activeren. "Mijn grootste doel is om bij La Viola te blijven, om het bestuur te overtuigen om de optie in mijn contract te lichten. Want ik wil mijn tocht hier nog lang verderzetten'', spreekt onze landgenoot duidelijke taal in La Nazione.

Met één basisplaats en drie invalbeurten in de eerste acht competitiematchen (0 goals, 0 assists) heeft Mirallas nog werk aan de winkel. De 60-voudig Rode Duivel wil er echter alles aan doen om te slagen. "Dit is een perfecte club voor mij. Ik houd van de stad, die prachtig en verwelkomend is. Alles is hier super en ik wil bewijzen dat ik hier op mijn plaats zit. Voor mij is dit geen tijdelijke ervaring, het is mijn hoogste doel om te blijven."

Plaats een reactie

kasper90 +262
maandag 15 oktober 2018 om 15:38
zo snel hij gekomen is, zo snel gaat hij weer, zoals zovelen... denk niet dat hij zijn niveau opkrikt, heeft mij nooit echt kunnen bekoren, ook niet bij de Rode Duivels
Vind ik leuk
maandag 15 oktober 2018 om 17:38
Zijn goede matchen wisselen teveel af met slechte matchen,hij kan geen constante in zijn prestaties leggen.
Vind ik leuk
AlexGMillian +1282
maandag 15 oktober 2018 om 18:43
Het is eerder omgekeerd, voetballers die in Italië gevoetbald hebben en transfereren naar England, die falen en keren rap terug. Maar omgekeerd niet echt, het is makkelijk te scoren in Italië, waardoor je zeer frequenter aan zelfvertrouwen wint, en daardoor mss meer consistentie in uw spel. Volgens mij ben je gewoon een Serie A fanboy.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws