Martinez laat zich uit over Henry: Op een dag hebben jullie misschien gelijk

Martinez laat zich uit over Henry: "Op een dag hebben jullie misschien gelijk"

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 16:50do 11-10-2018 om 16:50

Op donderdag bedankte AS Monaco Leonardo Jardim voor bewezen diensten. De ploeg uit het Prinsdom is dus op zoek naar een nieuwe trainer. Thierry Henry lijkt kandidaat nummer één te zijn, maar voorlopig is de Fransman nog niet weg bij de Rode Duivels.

Roberto Martinez weet dat zijn assistent een gewild persoon is. "Er is niets nieuw, behalve dat het deze keer om Monaco gaat, de club waarvoor hij debuteerde”, aldus de bondscoach tegenover Het Laatste Nieuws

"Maar ik kan jullie garanderen dat hij vrijdag tegen Zwitserland op de bank zal zitten. We gaan die wedstrijd goed voorbereiden, want ze is heel belangrijk voor ons. Nadien zullen jullie op een dag misschien gelijk krijgen over waar Thierry Henry heengaat."

Na de match in de Nations League neemt België het op in een oefenduel tegen Nederland. Zal dat met Henry zijn? "Jullie moeten me die vraag nog eens stellen na de wedstrijd tegen Zwitserland. Het belangrijkste op dit moment is de voorbereiding op die match, we willen ons niet laten afleiden. Na het duel met Zwitserland kunnen we er opnieuw over praten."

Lees ookOFFICIEEL: Monaco grijpt in en bedankt Jardim, weg voor Henry ligt open

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws