'Boze James stormt Allianz Arena uit na Champions League-duel met Ajax'

'Boze James stormt Allianz Arena uit na Champions League-duel met Ajax'

04-10-2018 10:45
1

James Rodriguez heeft de Allianz Arena boos verlaten na de Champions League-wedstrijd tegen Ajax. Dat meldt BILD. De Colombiaan van Bayern München lijkt niet blij te zijn met het beleid van trainer Niko Kovac.

Diverse Duitse media schrijven over de toenemende onrust bij Bayern, nadat de club voor de derde keer op rij niet heeft gewonnen. Dat is nog niet alles, want naast de ietwat matige seizoensstart wordt ook Kovac bekritiseerd. De Kroaat lijkt niet het vertrouwen te krijgen van al zijn spelers. James kan geen begrip opbrengen voor het roulatiesysteem van zijn trainer. Ook Franck Ribery en Arjen Robben zouden nog niet zijn overtuigd van zijn aanpak.

James kwam dinsdag in de tweede helft in het veld tegen Ajax. Na afloop stormde hij de Allianz Arena uit, meldt BILD. Het Duitse medium associeert de houding van de speler met de onvrede die hij zou hebben. James is dus niet blij met het roulatiebeleid van Kovac en baalt van het aantal speelminuten dat hij krijgt. Tegen Ajax mocht hij maar een half uur spelen.

BILD schrijft dat James het stadion verliet met een boos en nors gezicht. Pas twintig minuten later vertrokken zijn medespelers, wat aangeeft hoe snel hij weg was uit het stadion. Naar verluidt heeft James zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes al ingelicht over de situatie.