Youngster teleurgesteld: Vanhaezebrouck heeft nooit met mij gepraat

Youngster teleurgesteld: "Vanhaezebrouck heeft nooit met mij gepraat"

25-09-2018 20:15
2

Afgelopen zomermercato maakte de jonge Milan Corryn een opmerkelijke transfer. Het talent van Anderlecht koos voor AS Trencin in Slowakije. Hij wist dat een doorbraak bij paars-wit onwaarschijnlijk was.

Toch was zijn vertrek niet bepaald van harte, vertelt hij in La Dernière Heure. "Natuurlijk deed dat pijn, na twaalf jaar bij Anderlecht. Maar ik neem hen niets kwalijk. We waren met acht spelers voor twee plaatsen. En als je moet opbotsen tegen spelers als Trebel, Kums of Makarenko... Hein Vanhaezebrouck heeft nooit met me gepraat. Het was Emilio Ferrera die dat deed."

Trencin moet nu zijn springplank worden. "Ik wil me hier bewijzen en dan hopelijk een transfer naar België of Nederland afdwingen. Zoals al veel spelers mij voorgedaan hebben. Het voordeel van Trencin is dat er hier minder druk is. We spelen aanvallend, we moeten initiatief durven nemen en zetten constant druk. Het financiële aspect? Ik verdien hier evenveel als bij Anderlecht, maar dat is niet belangrijk. Het sportieve primeert."