Vanderhaeghe over groeiende kritiek: 'Ik vind het raar dat er twijfel bestaat'

Vanderhaeghe over groeiende kritiek: 'Ik vind het raar dat er twijfel bestaat'

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 16:34vr 21-09-2018 om 16:34

Yves Vanderhaeghe beleeft moeilijke tijden bij KAA Gent. De coach kreeg een pak kritiek na de matige competitiestart en dat raakt hem.

"Het is niet zo dat ik er ongevoelig voor ben. Toch heb ik het van me af proberen te zetten, om niet te veel bezig te zijn met die negativiteit. Ik kan dan vasthouden aan de goede resultaten die ik in het verleden al heb neergezet", vertelde Vanderhaeghe aan Het Nieuwsblad.

"Ik vind het raar dat er twijfel bestaat over mijn imago in het voetbal, want ik vecht daar al heel lang voor. Sinds ik acht was, droomde ik ervan om iets te bereiken in het voetbal. Ik denk dat ik dat ook wel al gedaan heb. Toch is het de eerste maal dat ik er zo hard tegen heb moeten vechten."

AA Gent staat wel nog helemaal achter Vanderhaeghe. "Ik heb deze week vertrouwen gevoeld na een gesprek met het bestuur. Wat in de pers komt, daar kan ik niet veel aan doen. Voor mij lukt dat enigszins, maar er zijn ook mensen die het heel goed met me menen die vragen waarmee ik bezig ben."

Plaats een reactie

Watcher +1032
vrijdag 21 september 2018 om 17:07
tegenwoordig zijn het journalisten en would be analisten die het lot van een trainer bepalen.
Vind ik leuk
vrijdag 21 september 2018 om 18:14
Dat komt omdat de bestuursleden te (voetbal)dom zijn en dat is niet clubgebonden maar algemeen . De tijd van Constant Vandenstock en consoorten is voorbij
Vind ik leuk
Reagens +2864
vrijdag 21 september 2018 om 19:20
Yves snapt het niet. Winnen tegen Janneke en Mieke, maar van zodra de tegenstander wat niveau heeft ist spel al hespe.
En dat winnen is dan ook nog meestal harken en wroeten.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws