Courtois of Navas? Lopetegui heeft keuze voor Champions League-duel gemaakt

Courtois of Navas? Lopetegui heeft keuze voor Champions League-duel gemaakt

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 09:00wo 19-09-2018 om 09:00

 Thibaut Courtois kwam afgelopen transferperiode over van Chelsea en maakte zijn droomtransfer naar Real Madrid. Daar loopt echter ook nog Keylor Navas rond.

De Costa Ricaanse sluitpost stond de afgelopen seizoenen als nummer één onder de lat bij De Koninklijke en lijkt niet zomaar op te geven. Dat ziet ook coach Julen Lopetegui. "Navas doet het goed en hij traint hard. Hij is een strijder en competitiebeest. Hij doet altijd wat er van hem wordt verwacht en dat zal hij ook heel het seizoen bijven doen."

"Hij gaat de concurrentie aan, net als zijn ploegmaats", vertelt Lopetegui op een persconferentie. "Ik ga jullie niets verklappen. We hebben schitterende opties in doel. Welke beslissing we ook nemen, ik ben er zeker van dat we het goed zullen doen", wordt de Spaanse hoofdtrainer geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Update 19/09, 09.00u: Het Nieuwsblad weet dat Lopetegui voor het Champions League-duel tegen AS Roma voor Navas kiest in doel. De Costa Ricaan wordt zo beloond voor het harde werken. Courtois zal ondanks zijn goede prestatie op de bank plaatsnemen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws