OFFICIEEL: Chadli wordt tegenstander van Club Brugge in de CL

OFFICIEEL: Chadli wordt tegenstander van Club Brugge in de CL

Gepubliceerd: donderdag 30 augustus 2018 om 22:06do 30-08-2018 om 22:06

Nacer Chadli lijkt een dag voor het sluiten van de transfermarkt alsnog zijn gedroomde transfer te krijgen. Volgens RMC Sport legt de Rode Duivel donderdagmiddag zijn medische testen af bij AS Monaco.

Chadli werd de afgelopen dagen gelinkt aan een vertrek naar Turkije, maar de kandidaten vonden de vertrekclausule van 19,5 miljoen veel te hoog. Minimaal vier maanden voetballen op het tweede niveau in Engeland dreigde voor Chadli, maar AS Monaco biedt uitkomst voor de aanvallende middenvelder van West Bromwich Albion. 

West Bromwich Albion en AS Monaco zouden een akkoord hebben bereikt over een transfersom van 12 miljoen euro, zo meldt Mohamed Bouhafsi‏ op Twitter. Volgens de journalist van RMC Sport is Chadli zelfs al afgereisd naar het prinsdom om zijn overstap in orde te maken.

Monaco eindigde het vorig jaar als tweede en is een mogelijk Champions League-opponent voor Club Brugge. De Monegasken zijn het huidige seizoen met een 4 op 9 echter niet super gestart.

Update 21u33: Chadli lijkt op weg naar Monaco. Vicevoorzitter Vasiliviev kondigde tegenover RMC Sport alvast aan dat de Rode Duivel zijn medische testen heeft afgelegd. "Ik vermoed dat hij onze laatste aanwinst van deze zomer wordt", klinkt het.

Update 22u06: AS Monaco heeft de transfer van Chadli inmiddels ook aangekondigd via de officiële kanalen. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij de Monegaskische club.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws