Preud’homme doet plannen uit de doeken: “Er worden conclusies getrokken”

Preud’homme doet plannen uit de doeken: “Er worden conclusies getrokken”

Gepubliceerd: zaterdag 18 augustus 2018 om 16:46za 18-08-2018 om 16:46

Michel Preud’homme heeft een duidelijke visie bij Standard. Na de uitschakeling in de voorronde van de Champions League tegen Ajax zou het wel eens kunnen dat de oefenmeester knopen zal doorhakken.

"Ik wil van Standard een stabiele topclub maken en daarvoor doorlopen we een aantal fases. Eerst probeer je de groep te overtuigen van je ideeën, de manier van spelen, de discipline die daarvoor nodig is zowel op als naast het veld. Dat gaat over een aantal parameters die volgens mij cruciaal zijn om succesvol te zijn", laat Preud’homme weten aan Het Laatste Nieuws.

Sommige spelers zullen uit de boot vallen. “Je maakt dat de spelers duidelijk en desnoods herhaal ik dat een tweede, een derde of zelfs vierde keer. Daarna volgt fase twee, die waarin we nu zijn aanbeland. Welke spelers zijn bereid om mee te gaan in dat verhaal en welke niet. En dan worden er conclusies getrokken. De weg die ik wil bewandelen is duidelijk, er zijn geen 36 manieren om onze doelstellingen te realiseren. De spelers moeten voor zichzelf uitmaken wie meewil of hier afhaakt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws