OFFICIEEL: KRC Genk laat Benson op huurbasis vertrekken

OFFICIEEL: KRC Genk laat Benson op huurbasis vertrekken

18-08-2018 15:40
11

Racing Genk heeft de smaak te pakken dit seizoen. De Limburgers razen door de competitie én Europa. Bovendien hebben zij een ruime selectie. Misschien wel te ruim, want er is nog een vertrekker op komst.

Vooral in het aanvallende compartiment is de weelde groot voor Philippe Clement. Genk leende Dante Vanzeir al uit aan Beerschot-Wilrijk. Daar blijft het niet bij. Ook Manuel Benson zal de Luminus Arena voor een jaartje verlaten.

La Dernière Heure weet dat Benson eerstdaags op huurbasis naar Royal Excel Moeskroen trekt. Naast Les Hurlus toonde ook Antwerp FC en eerder Waasland-Beveren interesse, maar zij vissen achter het net.

Beide clubs zitten momenteel nog rond de onderhandelingstafel, maar problemen worden er niet verwacht. Bij de Henegouwers moet Benson veel speelminuten zien te vergaren met het oog op een nieuwe kans volgend seizoen.

Update 18/08, 15u40:

KRC Genk heeft de transfer van Benson naar Moeskroen wereldkundig gemaakt. De buitenspeler wordt voor één seizoen verhuurd. “De flankaanvaller speelde afgelopen seizoen 12 wedstrijden voor Genk. Met het oog op meer speelkansen zet hij voor komend seizoen de stap naar Moeskroen. KRC Genk zal de prestaties van Benson op de voet volgen en wenst hem veel succes!”, zo staat te lezen op de officiële website van KRC Genk.