Renard is duidelijk over transfertargets en onthult Genkse piste

Renard is duidelijk over transfertargets en onthult Genkse piste

Gepubliceerd: zondag 12 augustus 2018 om 17:00zo 12-08-2018 om 17:00

Standard wordt gelinkt aan verschillende spelers. Spelers als Guillermo Ochoa kunnen de club nog verlaten en Standard sluit niet uit dat er nog versterkingen bij zullen komen.

Olivier Renard spreekt nu duidelijke taal over de transfertargets die genoemd worden. David Henen, Kevin Trapp en Zakaria Bakkali waren naar verluidt allemaal geen doelwit voor Standard. “Dat klopt niet. Er komen zoveel namen naar boven in de kranten. Veel makelaars zijn bevriend met journalisten en zo komen er belachelijke namen naar boven als nieuwe target.”

Wel onthult Renard dat Zinho Gane wel degelijk een piste was. De aanvaller van KRC Genk stond dicht bij een overgang naar de Rouches. “We waren zeer dicht bij een deal, maar in een halfuur veranderden ze van gedachten door een ander aanbod. Als we een akkoord hebben gevonden dan doen we niet mee aan een opbodsituatie”, vertelt Renard tegenover La Capitale.

Plaats een reactie

Dan4red +1030
zondag 12 augustus 2018 om 18:08
Correcte beslissing..als de speler (lees makkelaar) op een ander meer kan halen, dan is het maar zo. De toekomst zal tonen wie gelijk zal hebben ;-)
Vind ik leuk
Riddlin +2533
zondag 12 augustus 2018 om 20:08
Henen heeft geen club denk ik dus misschien nog wel een goeie versterking in de breedte en wie weet kan hij dan verrassen?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws