Courtois officieel voorgesteld bij Real Madrid: Een droom die uitkomt

Courtois officieel voorgesteld bij Real Madrid: "Een droom die uitkomt"

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 13:42do 09-08-2018 om 13:42

Thibaut Courtois is officieel voorgesteld bij Real Madrid. Eerstdaags na de officiële melding van de transfer heeft de Spaanse topclub de Rode Duivel medisch getest en vervolgens een persconferentie gegeven.

Naast voorzitter Florentino Perez zette de Rode Duivel zijn handtekening onder een contract van zes seizoenen. Nadien volgde ook een persconferentie waar eerst een filmpje werd getoond met alles prestaties van de sluitpost.

Voorzitter Perez nam vervolgens het woord: "Vandaag verwelkomen we de beste doelman van de Wereldbeker. Je arriveerde in dit stadion als een van de beste, zoniet de beste doelman ter wereld. Zijn contract hoort bij de strategie bij de club. Hij komt aan op 26-jarige leeftijd, maar al met heel veel grote prestaties”, aldus Perez.

Courtois zelf is ook in de wolken. "Dit is een droom die werkelijkheid wordt. Als kind droomde ik er van dat deze dag zou komen. Als speler weet ik hoe het is om te spelen tegen Real Madrid. Bedankt iedereen, bedankt voorzitter. Mijn vrienden en de moeder van mijn kinderen. Hoewel we niet meer samen zijn, ben je nog heel belangrijk voor mij. Hala Madrid!", wordt Courtois geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Plaats een reactie

Lord Wenger +17011
donderdag 9 augustus 2018 om 13:46
Coutrois heeft precies Real gekocht in plaats van Real, Courtois.
[Reactie gewijzigd op donderdag 9 augustus 2018 om 13:47]
Vind ik leuk
Daydreamer +5710
donderdag 9 augustus 2018 om 14:16
Ik heb onlangs nochtans een filmpje gezien waarin hij op een weinig respectvolle manier zingt over Real Madrid... Madridista can fuck themselves waren de juiste woorden! Was voor alle duidelijkheid ten tijde van zijn passage bij Atletico.
Vind ik leuk
donderdag 9 augustus 2018 om 14:43
Zoiets moet je in een moment van opwelling zien zeker? Iets van een jonge naïeve twintiger, groepsdruk en een dansende beer.. Wel gek hoe hard voetballers al op jonge leeftijd tactisch hun woorden moeten wikken en wegen met zicht op de toekomst.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws