'Hazard moet droomtransfer vergeten: Real geeft Spaans duo het vertrouwen'

'Hazard moet droomtransfer vergeten: Real geeft Spaans duo het vertrouwen'

28-07-2018 10:00
5

Real Madrid heeft besloten om niet langer de komst van Eden Hazard na te jagen. Trainer Julen Lopetegui schenkt zijn volle vertrouwen aan Isco, die op een vergelijkbare positie als de Rode Duivel speelt. Dat meldt AS.

De Champions League-winnaar blijft een bewonderaar van Hazard, maar is niet van plan het geld over de balk te smijten. Zeker niet als het niet nodig is. De club vindt dat het tijd is voor Isco om een meer cruciale rol te gaan vertolken in het elftal, schrijft de Spaanse sportkrant. Lopetegui kent de 26-jarige spelmaker goed van de Spaanse nationale ploeg.

Chelsea vroeg bovendien een exorbitante tweehonderd miljoen euro voor Hazard, nadat de aanvaller indruk had gemaakt op het WK in Rusland. Ook de ontwikkeling van Marco Asensio speelt een rol. De komst van de Rode Duivel zou gevolgen hebben voor de kansen van de 22-jarige Spanjaard. Real wil dat niet laten gebeuren.

De beslissing om niet langer in te zetten op de komst van Hazard, betekent dat er deze zomer geen 'Galáctico' wordt aangetrokken. Kylian Mbappé en Neymar bleken eerder al onhaalbaar. Doelman Thibaut Courtois lijkt nog wel op weg naar het Estadio Santiago Bernabéu.