Devroe cynisch over vertrek Teodorczyk: “Wellicht in andere taal uitleggen dan”

Devroe cynisch over vertrek Teodorczyk: “Wellicht in andere taal uitleggen dan”

27-07-2018 08:15
19

Bij Anderlecht is de transfermercato nog lang niet gedaan. Onder andere Lukasz Teodorczyk staat met één been richting de uitgang maar tot een transfer kwam het nog niet. Luc Devroe rekent daar echter wel nog steeds op.

Luc Devroe laat tegenover Het Laatste Nieuws weten dat er duidelijke afspraken zijn gemaakt met Teodorczyk over zijn vertrek bij Anderlecht. “Beweert de makelaar van Teo dat ik hen niet verteld heb dat hij weg moet? (cynisch) Dan moet ik het wellicht eens in een andere taal uitleggen - mijn Engels is niet goed, mijn Pools zeker niet. Ofwel heeft hij niet goed geluisterd. Een snelle oplossing zou nochtans voor alle partijen goed zijn."

Eerder liet Devroe ook al weten dat spelers naar de B-kern verwezen kunnen worden (Obradovic red.). Het is duidelijk dat Anderlecht de selectie snel rond wil hebben en dat de vertrekkende spelers werk moeten gaan maken van hun beoogde transfer. Teodorczyk lijkt echter flink in waarde te zijn gedaald. “Dan is dat maar zo”, is Devroe klaarduidelijk.