OFFICIEEL: Club Brugge laat Rotariu naar Nederland vertrekken

OFFICIEEL: Club Brugge laat Rotariu naar Nederland vertrekken

Gepubliceerd: zaterdag 21 juli 2018 om 13:32za 21-07-2018 om 13:32

Club Brugge laat Dorin Rotariu op huurbasis naar AZ vertrekken. De Alkmaarders deelden zaterdagmiddag via Twitter een video waarin de Roemeense vleugelaanvaller de hand van trainer John van den Brom schudt en poseert met het shirt van zijn nieuwe club. Ook Club Brugge maakt het nieuws officieel.

Eerder kwam het bericht al naar buiten dat AZ de Roemeen voor één seizoen huurt van Club Brugge, mét een optie tot koop. Heerenveen zou ook in de markt zijn voor Rotariu, maar vist dus achter het net te hebben. Met Rotariu heeft AZ alvast ingespeeld op een vertrek van Eredivisie-topscorer Alireza Jahanbakhsh. "Dorin is een heel creatieve, linksbenige buitenspeler. Wij hebben hem voor de rechterflank gehaald", bevestigt directeur voetbalzaken Max Huiberts tegenover de clubsite.

De Roemeen heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. "Ik heb een goed gevoel bij AZ. Ik denk dat we met het team, de club en de fans grote dingen kunnen bewerkstelligen", laat hij weten. "Ik ben iemand die alles geeft om het team aan de overwinning te helpen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws