'Club Brugge vindt Nederlandse oplossing voor overbodige middenvelder'

'Club Brugge vindt Nederlandse oplossing voor overbodige middenvelder'

Gepubliceerd: zaterdag 21 juli 2018 om 09:51za 21-07-2018 om 09:51

Dorin Rotariu zal volgend seizoen niet uitkomen voor Club Brugge. De Roemeense middenvelder gaat aan de slag in Nederlander. AZ Alkmaar huurt Rotariu.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De Nederlanders huren de aanvallende middenvelder voor één seizoen, met aankoopoptie. De Roemeen kon niet rekenen op speelkansen bij Club Brugge en mocht (lees: moest) vertrekken. Nu heeft Blauw-Zwart een oplossing gevonden in Nederland.

Rotariu werd in de winter van 2017 overgenomen van Steaua Boekarest. Na een half jaar bij Club Brugge werd de aanvallende middenvelder uitgeleend aan Moeskroen. Bij de Henegouwenaren was hij vorig seizoen goed voor elf doelpunten en vijf assists in dertig wedstrijden. Hij kon het bestuur en de technische staf van Club Brugge echter niet overtuigen om hem een nieuwe kans te geven.

Plaats een reactie

zaterdag 21 juli 2018 om 10:59
Ik begrijp dit niet van Mannaert.die gast werd wel voor ettelijke miljoenen aangekocht om zelden de kans te krijgen zich te bewijzen ! de scoutingberichten waren wel degelijk ok...en toch ???
Vind ik leuk
zaterdag 21 juli 2018 om 11:54
Mannaert stelt de ploeg niet op hoor.
Voor Leko is hij niet bruikbaar en zeker niet nadat hij vorig seizoen begon met een trainingsachterstand wegens niet doen van basisconditie oefeningen tijdens verlof.
En tactisch zat het ook niet snor. Transfers zijn geen exacte wetenschap : bij de ene lukt bij de andere niet, talent is niet de enige basis om het maken aan de top.
Vind ik leuk
Bonanza +996
zaterdag 21 juli 2018 om 18:52
Straf
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws