'Chelsea grijpt naast Alisson, maar ziet andere mogelijke Courtois-opvolger'

'Chelsea grijpt naast Alisson, maar ziet andere mogelijke Courtois-opvolger'

Gepubliceerd: woensdag 18 juli 2018 om 13:21wo 18-07-2018 om 13:21

De keeperscarrousel in Spanje, Engeland en Italië blijft volop draaien. Terwijl Thibaut Courtois hard op weg is om Chelsea te verruilen voor Real Madrid, richting The Blues hun vizier op een nieuwe sluitpost.

Alisson Becker was in beeld bij de Londenaren, maar de doelman van AS Roma lijkt voor een recordbedrag naar Liverpool te verkassen. Volgens diverse Italiaanse media, waaronder Corriere dello Sport, heeft de nummer vijf van het voorbije Premier League-seizoen inmiddels doorgeschakeld. AC Milan-keeper Gianluigi Donnarumma is naar verluidt een kandidaat-opvolger voor Courtois, die pas vrij wordt geven door Chelsea wanneer de club een nieuwe keeper in huis heeft.

Volgens Corriere dello Sport gold Alisson als droomaanwinst van de nieuwe Chelsea-trainer Maurizio Sarri, die het echter ook lijkt te zien zitten in Donnarumma. De pas negentienjarige sluitpost van AC Milan geldt als één van de grootste keeperstalenten ter wereld. Afgelopen zomer leek hij na een langdurige transfersoap te vertrekken uit Milaan, maar tekende hij uiteindelijk bij tot medio 2021.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws