'België-Engeland was mogelijk de laatste interland voor drie Rode Duivels'

'België-Engeland was mogelijk de laatste interland voor drie Rode Duivels'

Gepubliceerd: maandag 16 juli 2018 om 07:25ma 16-07-2018 om 07:25

Mousa Dembélé, Marouane Fellaini en Vincent Kompany stoppen waarschijnlijk op hun hoogtepunt bij de nationale ploeg. Het drietal zou na de historische derde plaats op het WK overwegen om te stoppen als international.

Dembélé (vandaag 31), Fellaini (31) en Kompany (32) waren drie van de zeven dertigers in de selectie van Roberto Martinez. Dries Mertens (31), Simon Mignolet (30) en Jan Vertonghen (30) gaven voor het WK al te kennen sowieso voor te willen doen bij de Rode Duivels. Er waren twijfels over Thomas Vermaelen (32), maar hij sprak zondag duidelijke taal. ''Ik zie geen reden om te stoppen. Ik voel me goed. Of zien jullie dat anders? (lacht)'', zo tekende Het Nieuwsblad op.

De blessuregevoelige Kompany heeft wat bedenktijd gevraagd, terwijl ook Dembélé en Fellaini serieus gaan nadenken. Fellaini liet al eens weten dat hij na het WK zou stoppen, maar trok die woorden later in twijfel. Dembélé heeft altijd gezegd dat hij het nog niet wist en kon nog geen uitsluitsel geven. Het Nieuwsblad houdt echter rekening met een afscheid.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws