Meunier wil niet langer doublure zijn bij PSG: Er zijn aanbiedingen

Meunier wil niet langer doublure zijn bij PSG: "Er zijn aanbiedingen"

14-07-2018 22:02
11

Thomas Meunier was dit WK één van de uitblinkers bij de Rode Duivels. Een welgekomen verandering na een frustrerend seizoen met Paris Saint-Germain. Meunier is dan ook duidelijk, hij denkt na over een transfer.

Bij PSG was Meunier afgelopen seizoen amper doublure voor Dani Alves. Dat wil hij niet meer meemaken. "De club zou me mogen laten verstaan dat ze me absoluut willen en dat er een belangrijke rol voor mij weggelegd is binnen de ploeg", gaf hij aan tegenover Het Laatste Nieuws.

"Ik apprecieer PSG enorm als club, maar ik heb het gevoel dat er iets onafgewerkt is voor mij in Parijs. Ik wil het vertrouwen van club en coach. Vorig seizoen heb ik dat niet gevoeld. Wat gaat de nieuwe coach brengen? Dat wordt heel belangrijk in mijn keuze om te blijven."

De rechtsachter heeft alvast genoeg opties om uit te kiezen. "PSG heeft al verschillende aanbiedingen gehad voor mij. Er is altijd interesse geweest", zegt hij.

Geen belletje
Thomas Tuchel is de nieuwe coach, maar die heeft Meunier nog niets laten weten. "Ik heb hem niet gehoord, neen. Ik heb wél de technisch directeur, de voorzitter, de teammanager en nog vele anderen gehoord. Iedereen behàlve de coach", waarna hij even pauzeerde.

"Maar ik denk dat ze bij PSG ook wel beseffen dat ik een uitstekend WK gespeeld heb. De vraag is of ze daar nu twijfelen aan mijn capaciteiten… Ik hoop dat ze het geweer van schouder veranderen, zodat ik niet nog een seizoen moet meemaken als het vorige."