'Kans op langer verblijf slinkt: oude bekende wil Markovic ook hebben'

'Kans op langer verblijf slinkt: oude bekende wil Markovic ook hebben'

Gepubliceerd: donderdag 12 juli 2018 om 09:14do 12-07-2018 om 09:14

Lazar Markovic was aan het einde van het vorige seizoen één van de lichtpuntjes bij Anderlecht. De Brusselaars zouden de flankspeler van Liverpool dan ook langer houden, maar dat wordt inmiddels een moeilijk verhaal.

Markovic heeft nog een contract voor een jaar bij Liverpool, maar bij de Engelse topclub hoeft hij zeker niet te rekenen op speeltijd. Anderlecht wilde graag uitkomst bieden en zelfs ver gaan om de 24-jarige Serviër te verleiden. Paars-wit bood hem naar verluidt een salaris van 1,5 miljoen euro per jaar. Markovic zou echter hebben laten weten deze aanbieding naast zich neer te leggen. Mogelijk heeft dit te maken met interesse van Fenerbahçe. Het Engelse Goal.com brengt hem opnieuw in verband met de Turkse grootmacht.

Fenerbahçe is ook een ex-werkgever van Markovic, want hij bracht daar het seizoen 2015/16 op huurbasis door. Potten wist hij ook in Istanbul mede door blessureleed niet te breken. Markovic speelde in totaal 21 duels, waarin slechts twee goals en drie assists werden genoteerd. Fenerbahçe kan financieel iets meer bieden dan Anderlecht, dus de kansen op een verlengd verblijf in Brussel slinken.

Plaats een reactie

donderdag 12 juli 2018 om 12:58
Ik denk dat Anderlecht wel wat beters kan halen maar wat denken de Anderlecht fans?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws