Aanvaller van Club Brugge ziet niks in transferplan: Wil in buitenland blijven

Aanvaller van Club Brugge ziet niks in transferplan: "Wil in buitenland blijven"

Gepubliceerd: woensdag 11 juli 2018 om 21:10wo 11-07-2018 om 21:10

Dorin Rotariu staat nog altijd op de loonlijst van Club Brugge, maar de Roemeen lijkt geen toekomst meer te hebben in het Jan Breydelstadion. Rotariu kan terugkeren naar zijn geboorteland, maar daar voelt de aanvaller weinig voor.

Eerder op de dag meldde VoetbalPrimeur.be al dat FCSB Rotariu wil inlijven. Vooral sterke man Gigi Becali is fan van de winger. Voorlopig ziet Rotariu evenwel geen graten in een terugkeer naar Roemenië. "We hebben gepraat, maar ik heb duidelijk gezegd dat het mijn prioriteit is om in het buitenland te blijven", aldus de speler bij Prosport.

Volgens de neef van Rotariu, Iosif Rotariu, hoopt de speler in ons land te blijven. Vorig seizoen speelde hij nog op huurbasis voor Moeskroen. "Hij wacht op een andere club. Er zijn aanbiedingen. Hij ziet af. Hij wacht op een club die bij hem past, dat is nodig op je 23e. Hij moet belangrijk zijn bij zijn volgende ploeg. Misschien is dat wel opnieuw Moeskroen. De Belgische competitie met het fysieke voetbal ligt hem."

Plaats een reactie

woensdag 11 juli 2018 om 21:29
Ook al zn geflopte talent
Vind ik leuk
Hornie +46
woensdag 11 juli 2018 om 23:20
Ik heb geen probleem om Rotariu opnieuw bij Club Brugge te zien spelen, maar geef hem een eerlijke kans dan zal je zien dat hij een goeie voetballer is
Vind ik leuk
woensdag 11 juli 2018 om 23:27
Gewoon niet goed genoeg en niet de beste discipline.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws