'Strijd om Rode Duivel is begonnen, Italië en Spanje lonkt voor Meunier'

  'Strijd om Rode Duivel is begonnen, Italië en Spanje lonkt voor Meunier'

  zaterdag 23 juni 2018 om 23:05

  Thomas Meunier was zaterdag één van de uitblinkers bij de Rode Duivels. De rechtsachter was goed voor één assist. In 2016 bekroonde hij een goed EK met een transfer. Een goed WK kan hem nu weer een transfer opleveren.

  Zo meldt Football Italia dat er maar liefst drie ploegen interesse tonen in de Rode Duivel. Het zo meer bepaald gaan om Napoli, Valencia en Sevilla. Meunier gaf eerder al aan bij PSG te willen blijven, maar hij is daar nog steeds geen onbetwistbare basisspeler.

  Meunier heeft bij PSG nog een contract tot medio 2020. Bij de Parijzenaar concurreert hij op de rechtachter met Dani Alves, de grote vriend van Neymar. Meunier speelde in totaal 34 keer voor PSG en was daarin goed voor vijf doelpunten en zeven assists.

  Het is niet de eerste keer dat Meunier een eindtoernooi kan bekronen met een transfer. In 2016 speelde hij enkele goede wedstrijden op het EK, wat de toenmalige speler van Club Brugge een transfer naar PSG opleverde.

  Plaats een reactie

  Bart Thijs +3564
  zondag 24 juni 2018 om 07:02
  En dan laat PSG hem doorgaans op de bank zitten..voor het vriendje v Neymar! Neymar + Alves buiten, Meunier in de ploeg en een vedette die voor de ploeg wilt spelen en graag in Parijs is. Dan hebben ze volgend jaar mss kans op succes.
  Want die Neymar is een kwal,wat een klein arrogant ventje dit WK
  Vind ik leuk
  Sweatisglory +1018
  zondag 24 juni 2018 om 08:06
  Die zijn parkoer is sowieso nu al verbluffend ... maar het kan nog mooier. Way to go Thomas.
  Vind ik leuk
  larédo +1460
  zondag 24 juni 2018 om 10:37
  Slechte prestaties zijn gewoon te wijten aan zijn gebrek aan matchritme. Bewijst opnieuw dat hij een topspeler is wanneer hij 100% is.
  Vind ik leuk
  zondag 24 juni 2018 om 16:29
  Football Italia is niet de bron, maar ParisUnited
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws