'Barcelona gaat voor terugkoop: Bayern laat vraagprijs van 75 miljoen euro weten'

'Barcelona gaat voor terugkoop: Bayern laat vraagprijs van 75 miljoen euro weten'

Gepubliceerd: vrijdag 22 juni 2018 om 22:04vr 22-06-2018 om 22:04

De Spaanse krant Mundo Deportivo verwacht dat de transfer van Thiago Alcantara naar FC Barcelona rond gaat komen. Met de transfer is een miljoenenbedrag gemoeid.

Bayern München is bereid om Alcantara aan Barcelona te verkopen, maar alleen tegen een forse afkoopsom. Mundo Deportivo schrijft dat Barcelona tussen de zeventig en 75 miljoen euro af moet tikken voor de middenvelder. De Catalanen zijn op zoek naar een vervanger voor Andrés Iniesta, die is vertrokken naar het Japanse Vissel Kobe. Een opvolger van de 33-jarige middenvelder loopt niet rond in de jeugdopleiding van Barça en dus moet de club die ergens wegkopen.

Barcelona heeft bij Bayern geïnformeerd naar de status van Alcantara. Der Rekordmeister wil hem van de hand doen, maar alleen voor een bedrag dat rond de zeventig miljoen euro ligt. Alcantara werd door Barça in 2013 juist verkocht aan Bayern voor een veel lager bedrag dan dat de Duitsers nu moeten betalen.

Miralem Pjanic blijft ook na de komst van Alcantara in beeld bij Barcelona. De 28-jarige middenvelder van Juventus wordt, net als de speler van Bayern, al een tijdje door de Spaanse topclub gevolgd. 

Plaats een reactie

zaterdag 23 juni 2018 om 00:15
De hedendaagse prijzen in het voetbal zijn niet meer normaal.
Vind ik leuk
woutersca +134
zaterdag 23 juni 2018 om 02:57
Schitterende ploeg, schitterende club... En toch kan ik me niet van de indruk ontdoen dat er niet echt een uitgedokterd sportief beleid is... Ze hebben La masia met hun talenten maar spelen al zooolang met dezelfde generatie spelers zonder dat er iemand anders doorbreekt, proberen wel de beste spelers aan te trekken maar dat zijn dan niet de AAA spelers (Rakitic, André Gomes, Dembélé, ...) die bij bijna elke andere club wel zouden meedoen hoor dat zeg ik niet maar is toch frappant. Om dan hun enige speler die is doorgebroken te verkopen voor (40 was het?) en hem paar jaar later terug te moeten halen voor het dubbele
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws