''Imke Courtois woonde samen met collega-analist van Villa Sporza''

''Imke Courtois woonde samen met collega-analist van Villa Sporza''

20-06-2018 11:15
26

Herman Brusselmans heeft in een column voor 'De Journalist' onthuld dat analiste Imke Courtois en Yannick Ferrera, de coach van Waasland-Beveren, een koppel waren. De bewering van Brusselmans krijgt een bevestiging in TV-Familie.

"Of Imke en Yannick nú nog een koppel zijn, weet ik niet. Maar ze zijn het zeker geweest. Ze heeft het ooit wel eens binnenmonds toegegeven op tv, maar voorts wilden ze er nooit iets over kwijt", laat een sportjournalist anoniem weten aan TV-Familie.

Zo werden Courtois en Ferrera, die tijdens het WK als analist actief zijn voor Villa Sporza, vaak samen gespot. Ze zouden zelfs al samen hebben gewoond. ''Collega's en ik zagen hen héél vaak samen in dezelfde auto arriveren op voetbalwedstrijden. Collega's wisten trouwens dat Imke en Yannick samenwoonden in Landen. Maar het werd altijd ontkend. Omdat die twee heel discreet willen zijn.''

De onthulling van Brusselmans zal dan ook niet op prijs worden gesteld. "Wees er dus maar zeker van dat ze het níet leuk vinden dat Herman Brusselmans dit nu aan de grote klok hangt. Eigenlijk wel een beetje een gemene streek van hem."