'Tielemans wekt interesse van Italiaanse klepper op na eerste seizoen in Monaco'

'Tielemans wekt interesse van Italiaanse klepper op na eerste seizoen in Monaco'

Gepubliceerd: dinsdag 19 juni 2018 om 17:33di 19-06-2018 om 17:33

Bij Youri Tielemans richt de focus zich voorlopig volop op de wereldbeker in Rusland. Na een behoorlijke eerste seizoen bij AS Monaco werd de middenvelder beloond door Roberto Martinez. Mogelijk komt daar nog een extraatje bovenop. Een transfer, bijvoorbeeld?

Volgens Tuttosport zou dat zeker het geval kunnen zijn. Niemand minder dan Juventus aast namelijk op de diensten van Tielemans. De Italiaanse topclub volgt onze landgenoot nu al enkele jaren en dat is in het voorbije jaar niet veranderd. De regerende landskampioen zou overtuigd zijn door zijn prestaties.

La Vecchia Signora heeft, als we Tuttosport mogen geloven, zelfs al contact opgenomen met Monaco. Of een overgang er ook écht komt, valt natuurlijk nog even af te wachten. De Belgen liggen alvast goed in de markt in Turijn, want ook Dennis Praet wordt al geruime tijd gelinkt met een overstap naar het Italiaanse noorden.

Poll

Kan Tielemans Juventus (nu al) iets bijbrengen?

(186 stemmen)

Plaats een reactie

Roach +2605
dinsdag 19 juni 2018 om 17:51
Ik denk dat Juve toch nog iets te vroeg komt voor hem, zeker met het seizoen dat hij net achter de rug heeft. Dan zijn ze op korte termijn beter af met Praet.
Vind ik leuk
La joya +381
dinsdag 19 juni 2018 om 19:47
Nog veel boterhammetjes eten dan, mss binnen twee a drie jaar
Vind ik leuk
dinsdag 19 juni 2018 om 20:09
volgen vp is juventus geinteresseerd in elke belg ... en uiteindelijk gaat er geen enkele naar daar ... allemaal zever in zakskes
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws