Rode Duivels-fans moeten niet hopen: Het wordt de Berlijnse muur slopen

Rode Duivels-fans moeten niet hopen: "Het wordt de Berlijnse muur slopen"

Gepubliceerd: maandag 18 juni 2018 om 10:48ma 18-06-2018 om 10:48

De Rode Duivels openen maandag om 17uur hun WK tegen debutant Panama. De nummer 55 op de FIFA-ranking mag normaal geen probleem vormen voor de Belgen. Toch tempert Johan Boskamp de vroegtijdige euforie.

"Je weet ook dat Panama gewoon heel gesloten gaat spelen", opent de analist in Het Belang van Limburg. "Volgens mij hebben die een heleboel stukken van de Berlijnse muur in de verdediging gezet. Je krijgt dus eenzelfde soort wedstrijd als Argentinië-IJsland."

Boskamp verwacht geen spektakel, maar winst van de Rode Duivels is wel een quasi zekerheid. "Als ik moet kiezen: met slecht voetbal winnen of met goed voetbal verliezen, is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Een goeie start is gewoon heel belangrijk op zo’n WK."

Lees ook: Degryse heeft veel vraagtekens: ''We hebben echt nog niks bewezen''

Poll

Wat wordt het vandaag?

(267 stemmen)

Plaats een reactie

maandag 18 juni 2018 om 11:43
welke pessimist heeft "belgie laat punten liggen tegen panama" gekozen?? OMG als je er zelf niet in gelooft dat belgie de 55ste van de fifa ranking dat nog nooit aan een groot toernooi heeft deelgenomen, niet kan verslaan, is voetbalprimeur.be geen plaats voor u. Je mag natuurlijk je eigen mening hebben maar volgens mij ben je dan echt wel een zwartdenker
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws