'Roma wil ver gaan voor nieuwe ploegmaat/concurrent van Nainggolan'

'Roma wil ver gaan voor nieuwe ploegmaat/concurrent van Nainggolan'

Gepubliceerd: dinsdag 12 juni 2018 om 17:14di 12-06-2018 om 17:14

AS Roma lijkt bereid om de portemonnee te trekken voor een nieuwe concurrent/ploegmaat van Radja Nainggolan, Hakim Ziyech, laat het plaatselijke medium Pagine Romaniste weten. Naar verluidt hebben de Giallorossi een bod van dertig à 32 miljoen euro gedaan op de spelmaker van Ajax.

Ajax zou zelfs nog zes miljoen aan bonussen bovenop deze transfersom tegemoet kunnen zien. Of directeur Marc Overmars genoegen zou nemen met deze transfersom, is vooralsnog onduidelijk. Volgens diverse Italiaanse media ligt de vraagprijs van de Amsterdammers nog hoger: Leggo sprak onlangs van 45 miljoen euro, terwijl Il Romanista het houdt op circa veertig miljoen.

Volgens het laatstgenoemde medium heeft Ziyech al een persoonlijk akkoord bereikt met AS Roma. Pagine Romaniste meldt dit ook en claimt zelfs op de hoogte te zijn van de contractvoorwaarden: de linkspoot zou voor vijf jaar kunnen tekenen in Rome tegen een jaarsalaris van 3,2 miljoen euro.

AS Roma is ondertussen druk bezig om de transfer van Justin Kluivert af te ronden. De vleugelaanvaller arriveerde maandagavond in de Italiaanse hoofdstad en begon dinsdagmiddag aan zijn medische keuring. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de deal snel beklonken.

Lees meer over:Serie AAS Roma

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws