'Guardiola heeft perfecte versterking in beeld en wil 80 miljoen euro bieden'

'Guardiola heeft perfecte versterking in beeld en wil 80 miljoen euro bieden'

Gepubliceerd: vrijdag 25 mei 2018 om 15:32vr 25-05-2018 om 15:32

Manchester City wil het middenvelder deze zomer graag versterken met Isco. De Spaanse middenvelder van Real Madrid is de gedroomde aankoop van manager Pep Guardiola, zo schrijft El Mundo Deportivo

Komend seizoen wil City eindelijk eens écht hoge ogen gooien in de Champions League. De ploeg van Guardiola slaagt er al jaren niet in om de hoge verwachtingen in Europees verband waar te maken. Zelfs afgelopen seizoen, waarin City met grote overmacht kampioen van Engeland werd, was de kwartfinale van de Champions League al het eindstation van de club uit Manchester. De komst van onder meer Isco moet daar verandering in brengen. 

Guardiola is ervan overtuigd dat Isco perfect aan de zijde van Kevin De Bruyne past en is daarom bereid om tachtig miljoen euro exclusief bonussen te betalen voor de Spaans international. Volgens El Mundo Deportivo heeft Isco een afkoopsom van maar liefst 700 miljoen euro in zijn contract staan, maar de kans is aanzienlijk dat Real hem ook voor een gangbaarder bedrag wil laten gaan. 

In Madrid doen zich geluiden de rondte dat Isco zich niet gewaardeerd zou voelen bij Real. De middenvelder wil daarom luisteren naar aanbiedingen van andere clubs. Bovendien kan hij aanzienlijk meer gaan verdienen wanneer hij een contract signeert in Manchester. 

Plaats een reactie

agdh +1855
vrijdag 25 mei 2018 om 20:59
Met de prijzen die nu betaald worden gaan ze met 80 miljoen niet toekomen denk ik
Vind ik leuk
Smuuw +1066
zaterdag 26 mei 2018 om 13:14
Dat zou erg zijn, van dijk koste 87 ....
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws