'Anderlecht, Club Brugge en Racing Genk strijden om Ghanees talent'

  'Anderlecht, Club Brugge en Racing Genk strijden om Ghanees talent'

  Gepubliceerd: woensdag 23 mei 2018 om 13:50wo 23-05-2018 om 13:50

  KRC Genk greep tijdens de wintermercato naast het Ghanese talent Joseph Paintsil. Genk weigerde echter de stekker uit het dossier te trekken en heeft de aanvallende middenvelder van het Hongaarse Ferencvaros nog altijd hoog op de verlanglijst staan. De Limburgers moeten nu wel alleen zien af te rekenen met zowel Anderlecht als Club Brugge.

  Het Hongaarse Nemzeti Sport schrijft dat de twee laatsgenoemde topclubs zich in de strijd hebben gemengd. Twee van de drie partijen zouden zelfs al een bod hebben uitgebracht op Paintsil, die zich in de kijker speelde met acht treffers en zes assists in 23 competitieduels. Paintsil heeft naar verluidt ook de aandacht getrokken van het Engelse Southampton, maar omdat hij pas één interland voor Ghana achter zijn naam heeft staan wordt het haast onmogelijk om een werkvergunning te verkrijgen.

  Overigens heerst er nog wel veel onduidelijkheid over de transferrechten van Paintsil. Ferencvaros huurde hem dit seizoen van het Ghanese Tema Youth en zou daarbij een optie tot koop hebben bedongen. Team Youth claimt nu dat Ferencvaros de deadline voor het lichten van de optie heeft gemist, waardoor zij de eigenaar blijven. Geinteresseerde ploegen als Anderlecht, Club Brugge en Genk zouden dus in Ghana aan moeten kloppen voor de diensten van Paintsil. Nemzeti Sport vroeg de clubleiding van Ferencvaros om een reactie, maar die weigerde te reageren op de kwestie.

  Lees ook: Racing Genk mag transfer vergeten na dreigende taal van CEO

  Plaats een reactie

  FcRazor +1477
  woensdag 23 mei 2018 om 14:08
  De man op de foto denkt er blijkbaar het zijne van of hij is daarna beginnen wenen. De foto's hier op VP zijn soms toch verschrikkelijk hoor, met die van Devroe helemaal bovenaan :-)
  [Reactie gewijzigd op woensdag 23 mei 2018 om 14:09]
  Vind ik leuk
  AzEz86 +6795
  woensdag 23 mei 2018 om 14:37
  Lol, ja. Devroe lijkt eerder ne zatte op zijn foto :-D
  Vind ik leuk
  Bonanza +826
  woensdag 23 mei 2018 om 15:34
  Gaat Anderlecht ook is iemand kopen wiens aam k wel ken, en neen, niet van oostende is?? Komaan, laat die kleppers maar komen....
  Vind ik leuk
  woensdag 23 mei 2018 om 17:48
  Als dat zo is en écht een gewolde speler is zullen onze Ghanezen hem wél overtuigen
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws