Racing Genk mag transfer vergeten na dreigende taal van CEO

Racing Genk mag transfer vergeten na dreigende taal van CEO

Gepubliceerd: maandag 15 januari 2018 om 21:00ma 15-01-2018 om 21:00

Racing Genk wordt al een tijdje gelinkt aan de Ghanees Joseph Paintsil, een speler van de Hongaarse topclub Ferencvaros. De Hongaren hebben nu gereageerd op die commotie.

Paintsil is eigenlijk een speler van de jeugdacademie Tema Youth F.C., dat hem voor een jaartje verhuurt aan Ferencvaros. Daar zijn ze echter overtuigd dat niets dat huurcontract kan breken. Genk moet dus kinkloppen, zo beweert toch CEO Pal Orosz in een filmpje dat ook Engelse ondertitels kreeg.

"We hebben Paintsil geleend, wat we wel vaker doen met spelers die van een ander continent komen. Deze huurcontracten hebben een koopoptie, en dat geldt ook voor het contract van Paintsil. Als we tevreden zijn met zijn prestaties, dan kunnen wij hem op 30 juni vastleggen. De enige voorwaarde is dat we met de speler akkoord gaan over het salaris. Dat is al gebeurd en staat sinds 21 december op papier."

Paintsil zit nu nog in Afrika, naar verluidt in het ziekenhuis. Orosz eist dat hij zo snel mogelijk terugkeert. "Hij moet hier zijn, we hebben een geldig arbeidscontract. We hebben al contact opgenomen met het kantoor in Zürich dat ons vertegenwoordigt in internationale zaken. Dit gaat niet om geld, maar niemand kan spelen met Ferencvaros. We stappen naar de UEFA en de FIFA als het moet. Of we contact hebben gehad met Genk? Nee. Maar we weten wat er allemaal gebeurd is, onze advocaten hebben al contact opgenomen met Genk."

Plaats een reactie

BS90 +4578
maandag 15 januari 2018 om 21:35
Met die man moet je geen boel zoeken :)
Vind ik leuk
THOR4ever +2822
maandag 15 januari 2018 om 23:11
Of Genk een speler moet halen die zo een stunt uithaalt is wellicht ook een vraag waarover ze zich in Waterschei eens moeten buigen...
Vind ik leuk
Verne +449
dinsdag 16 januari 2018 om 07:43
Transfer van Seck gaat wél lukken. Janssens is volop bezig de laatste hindernissen af te werken.
Vind ik leuk
Bart1999 +1449
dinsdag 16 januari 2018 om 12:41
Janssens is vooral bezig zijn eigen socialistische zakken te vullen, maar dat snappen ze daar blijkbaar niet. Niet moeilijk met een groot licht als den Dimi.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws