Real kent pijnlijke generale repetitie voor CL-finale en geeft voorsprong weg

Real kent pijnlijke generale repetitie voor CL-finale en geeft voorsprong weg

Gepubliceerd: zaterdag 19 mei 2018 om 22:41za 19-05-2018 om 22:41

De generale repetitite vòòr de Champions League-finale van volgende week zaterdag is teleurstellend verlopen voor Real Madrid. Op bezoek bij Villarreal gaf de sterrenformatie van trainer Zinedine Zidane in de tweede helft een voorsprong uit handen: 2-2. 

Real, met onder meer Cristiano Ronaldo, Toni Kroos en Luka Modric 'gewoon' in de basis, kende een prima start in Estadio de Céramica. Gareth Bale opende de score op fraaie wijze. Na een individuele actie schoot de Welshman met rechts raak. Vlak voor de pauze maakte Ronaldo er 0-2 van. Voor de Portugees was het zijn 450e treffer (!) in het shirt van de Spaanse grootmacht. Daar had Ronaldo slechts 437 wedstrijden voor nodig.  

Na de pauze liet Real, met de debuterende Luca Zidane overigens op doel, de teugels een beetje vieren. Subtopper Villarreal profiteerde daar van. Roger Martinez maakte na 70 minuten de aansluitingstreffer en vlak voor tijd werd het via Samu Castillejo ook nog 2-2. Het puntenverlies maakte voor Real overigens weinig uit; de derde plek op de ranglijst was vorige week al binnengesleept.  

Volgende week zaterdag staat in Kiev de Champions League-finale op de rol voor Real. Liverpool is daar de tegenstander. Real kan geschiedenis schrijven door de Cup met de Grote Oren voor de derde keer op rij te veroveren. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws