'Manager van Onyekuru heeft plannetje voor komend seizoen'

  'Manager van Onyekuru heeft plannetje voor komend seizoen'

  Gepubliceerd: vrijdag 18 mei 2018 om 10:45vr 18-05-2018 om 10:45

  Het lijkt niet meer goed te komen tussen Anderlecht en Henry Onyekuru. De Nigeriaan wil niet nog een jaar verhuurd worden aan paars-wit, ook al was er wel een akkoord met Everton. Zijn manager probeert nu een werkvergunning te regelen voor Engeland.

  Onyekuru is boos en teleurgesteld omdat hij na zijn knieblessure geen speelminuten meer kreeg, zo weet Het Nieuwsblad. Zo maakte hij ook geen enkele kans meer om in de WK-selectie te geraken, nochtans één van de motieven om bij Anderlecht te tekenen. Zondag zat hij zelfs in de tribune tegen AA Gent.

  Onyekuru is niet meer te zien op de training van Anderlecht. Het officiële verhaal is dat hij buikgriep heeft, maar Het Nieuwsblad impliceert dat het om transferitis gaat. Onyekuru wordt gelinkt aan Mönchengladbach, maar zijn manager stelt nu alles in het werk om voor een Engelse werkvergunning te zorgen. Dan kan hij gewoon voor werkgever Everton gaan spelen. 

  Naast Mönchengladbach, dat nog reservaties heeft over zijn fysieke paraatheid, zijn er ook enkele Franse en Spaanse clubs geïnteresseerd.

  Plaats een reactie

  Goaltje +1150
  vrijdag 18 mei 2018 om 11:00
  Speler van Everton maar geen Engelse werkvergunning ??? Man toch.
  Vind ik leuk
  vrijdag 18 mei 2018 om 11:21
  Jammer moest hij weggaaan !
  Een zeldzame speler met snelheid en een actie !
  Samen met Markovic een gevaarlijke tandem !
  Vind ik leuk
  vrijdag 18 mei 2018 om 11:48
  Die managers van tegenwoordig denken dat ze de koning te rijk zijn
  Vind ik leuk
  Carloske +155
  vrijdag 18 mei 2018 om 13:12
  Uw woorden staan niet in de juiste volgorde volgens mij. Dit moet zijn: Ik denk dat de managers van tegenwoordig rijker zijn dan de koning!!!!
  Vind ik leuk
  vrijdag 18 mei 2018 om 12:05
  Laat hem maar gaan en huur hem niet opnieuw. Hij heeft andere prioriteiten. Voor hetzelfde geld ligt hij trouwens volgend seizoen opnieuw in de ziekenboeg en dan is het een dure vogel waar je niets mee bent.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws