Groot probleem bij Racing Genk: 'Enkel Lokeren en STVV doen slechter'

Groot probleem bij Racing Genk: 'Enkel Lokeren en STVV doen slechter'

Gepubliceerd: donderdag 17 mei 2018 om 20:00do 17-05-2018 om 20:00

Racing Genk was voor het seizoen nog een schaduwfavoriet voor de titel, maar nu is het krasselen voor een Europees ticket. Sport/Voetbalmagazine zag Genk een heel seizoen zoeken naar een goaltjesdief.

Het haalt daarbij een verontrustende statistiek aan voor de Genkenaars. 'Zondag scoorde Ally Samatta twee keer tegen Charleroi. Daarmee wordt hij voorlopig Genks topschutter, met 7 goals in 29 wedstrijden. Alleen bij Lokeren en STVV maakte de clubtopschutter nog minder doelpunten.'

Normaal gezien was het Marcus Ingvartsen die voor vuurwerk moest zorgen, maar die geeft niet thuis. 'Ingvartsen werd voor dit seizoen voor bijna vijf miljoen euro gehaald en is daarmee de duurste aankoop van Genk ooit, maar kon nooit echt zijn draai vinden bij gebrek aan goeie voorzetten waar zo’n type spits afhankelijk van is. De afgelopen maanden verloor hij eerst zijn basisplaats, de laatste tijd zat hij ook niet meer op de bank.'

Plaats een reactie

wesleyvb +1050
donderdag 17 mei 2018 om 22:10
Als je 5miljoen uitgeeft aan een spits moet je ook een voorlijn voor zijn spel vormen! zoniet? 5miljoen uit het raam gegooid ! Als je dan toch Ingvartsen op de tribune zet en Karelis ook niet top is of afwerkt, zet dan Ndongala int punt en speel het op snelheid uit ! Als hij weg is met de bal, is er gevaar, ze moeten fouten op hem maken dus meer vrije trappen, mss wel penaltys...... Maar hij zat gewoon doodleuk 90min op de bank in Standard. Als je het materiaal niet gebruikt terwijl je het wel hebt, ga je op je bek, heel simpel he Clement !
Vind ik leuk
donderdag 17 mei 2018 om 22:26
Naar mijn mening zijn Karelis en Ingavertson 2 topspitsen maar het ontbrak Genk en deze centrumaanvallers de creativiteit van Trossard op de flanken (door blessure) om hen degelijk te bedienen. Daarenboven was ook Karelis lang buiten strijd door blessure.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws