Vanhaezebrouck haalt opnieuw uit: Voor mij is hij al lang geen collega meer

Vanhaezebrouck haalt opnieuw uit: "Voor mij is hij al lang geen collega meer"

11-05-2018 15:13
20

Hein Vanhaezebrouck haalde na de wedstrijd tegen Standard uit naar Ricardo Sa Pinto. Een dag later op de persconferentie komt hij niet op die woorden terug.

"Voor mij is Sa Pinto al lang geen collega meer. Sa Pinto heeft dit seizoen al ruzie gemaakt met bijna al zijn collega’s. Hij ging tegen iedereen in op persconferenties, als daar dan commentaar op kwam, kwam hij niet meer. Hij is naar de tribune gestuurd, hij is geschorst geweest, hij heeft hier vorige keer op Anderlecht een cinema opgevoerd, maar als de resultaten dan wat beter zijn, wordt dat plots allemaal vergeten", foeterde de coach van paars-wit.

Volgens Vanhaezebrouck heeft de Portugees het ook al enkele keren aan de stok gehad met Karim Belhocine, de T2 van paars-wit. "Hij heeft hem twee keer zonder reden aangevallen, zijn familie verwijten gemaakt. Niemand mag mij kwalijk nemen wat ik gisteren heb gezegd. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik heb gezegd dat hij hier nog maar twee weken zal rondlopen", aldus Vanhaezebrouck.