Ex-Bruggeling blijft maar sukkelen: 'Ook bij nieuwe club moet hij opkrassen'

Ex-Bruggeling blijft maar sukkelen: 'Ook bij nieuwe club moet hij opkrassen'

29-04-2018 12:08
1

De carrière van Felipe Gedoz zit helemaal in het slop. De Braziliaan keerde vanuit Club Brugge terug naar zijn thuisland, maar kon ook daar niet overtuigen. Nu is er opnieuw een nieuw avontuur in de maak.

Het talent van Gedoz staat buiten kijf, maar door problemen naast het veld (onder andere zijn onprofessioneel gedrag en zijn gewichtsproblemen), moest hij al snel vertrekken bij Club Brugge. Gedoz keerde terug naar Brazilië en ging aan de slag bij Atlético PR. Een groot succes werd dat niet.

Volgens onder andere GloboEsporte moet de aanvallende middenvelder nu op zoek naar een nieuwe club. Verschillende clubs uit Brazilië tonen interesse, maar ook de Verenigde Arabische Emiraten lonken. Het verhaal bij Atlético PR is alleszins afgelopen.

Mede door blessures speelde Gedoz voor Atlético PR op bijna anderhalf seizoen amper 1062 minuten (omgerekend bijna twaalf wedstrijden) voor de Braziliaanse club. Daarin was hij goed voor zes doelpunten en twee assists. Hij heeft nog een contract tot eind 2019 bij de club.