Haalt Vercauteren ex-speler van Racing Genk terug naar België?

Haalt Vercauteren ex-speler van Racing Genk terug naar België?

19-04-2018 10:50
1

Met Anthony Vanden Borre laat Frank Vercauteren al een oude bekende meetrainen met Cercle Brugge, maar misschien zien we binnenkoret nog een bekende kop bij Groen-Zwart. Ook Ngongca Anele zou nog op het lijstje staan.

Dat meldt de inmiddels dertigjarige Zuid-Afrikaan zelf bij The New Age. "Ik heb telefoon gekregen van Cercle. Ze hebben hun project aan mij uitgelegd. België is mijn tweede thuis. Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar ik mis België wel", zet hij de deur ver open.

Momenteel speelt Anele nog in zijn thuisland. "Vercauteren belde me om te vragen hoeveel jaar contract ik nog heb bij Mamelodi Sundowns. Het is hem echt menens en nu Cercle gesteund wordt door AS Monaco zou het ook wijs zijn om te luisteren. Ik heb nog twee of drie goede jaren in me", kondigt hij aan.

Nu moet er vooral een akkoord op clubniveau worden gezocht. "Alles zal afhangen van de onderhandelingen met Sundowns en of Cercle nog een transfersom zal willen betalen. Ik ben hier gelukkig, maar zelfs op mijn leeftijd is Europa nog altijd the place to be."